Friday, June 4, 2010

Dapat Adiah la Wehh...

Huhuhu..seronot..seronot...sampai ke ari ni senyum ke telinga lg... sbb dapat adiah...heheheh.. Cik Somi bg hadiah..ekekekekekekek...antara surprise yg aku suke.

Announcement: Cik Somi kadang2 saja bg adiah..sbb besday saya pun dia lupa bg adiah..."mana adiah besday tahun lepas?"...ni adiah apa ek?..besday lmbt lg...mmmm???(sambil gosok dagu)..aku nk kene sain surat apa-apakah?..lantak la..tp aku suke sbb bila g keje ada bende ni kt atas seat kete..sesenyap jek ek buh...(tp tetap nk marah sbb menceroboh kete saya)

Sorry la pembaca sekalian, saya TERPAKSA wat entri ni sbb saya xtahan dengan....
Packaging dia yg lawa...ha..mcm ni la baru best..kreatif...
See...inside oso bery creative...i like..i like...

Ehem..pemberitahuan: Kepada kaum Adam yg membaca, memberi hadiah bukan setakat beri sahaja kpd kaum hawa. Kalo ditambah value seperti di atas, mmmm....bertambah le anak sayang si hawa tu.. ehehheeh

9 comments:

  1. wah..bestnye...=)..romantik...

    ReplyDelete
  2. romantik ke..ehehehe...setahun sekali kuts..ahaks ;)

    ReplyDelete
  3. hihi...xpe..baru special..kak..jum la join harvest festival kontest..best hadiah die..inform tiefazatie as ur referral ye..tq..jum tgk kt blog ifa..=)

    ReplyDelete
  4. ni adiah apekebenda? x amik gambo adiahnye ke? beh baik xyah letak.. haha

    ReplyDelete
  5. adiahnyer misteri la..org len xleh tahu...

    ReplyDelete
  6. wakakaak...korang xkan sangke punyer adiah apa...wakakakak..

    ReplyDelete