Tuesday, April 20, 2010

Guess Who Am I..Part 1

Saya sedang membuat satu projek kerja tangan...tapi saya memerlukan kwn-kwn pembaca blog untuk teka apakah bendenya yang saya tgh buat ini...Permainan ini senang sahaja dan akan berlangsung bermula ari ni 20 April hingga 26 April.


  1. Setiap hari saya akan up-load gambar progress projek tersebut

  2. Pembaca boleh teka apa saja berkaitan projek tu di bhgn komen

  3. Sebarkan pd kwn2 yg lain dan letak nama kwn kt komen - komen pd part 1 sahaja. 

  4. Hadiah akan diberi pd pembaca yg pertama teka dgn tepat ataupun kalo xde yg tepat, saya pilih yg paling kelakar

  5. Hadiah ada 2 kategori, yg meneka dan juga yg mengesyor pd kwn yg paling ramai (saya akan semak tau kt komen).

  6. Mudah je..selamat memberi komen.
***HADIAH: Hasil kerja tangan yang sedang dlm proses ini dan beberapa barangan lain. (2 set untuk 2 pemenang)

Gambar 1
Teka apakah saya??

26 comments:

  1. Cik Aida nak ajar wat penguin ek? :)

    ReplyDelete
  2. mm..rekomen kan pd kawan2..kalo teka xtepat atleast ada hadiah perekomen pd kwn yg terbanyak

    ReplyDelete
  3. huhu..ape yep..cebisan ceibsan itu

    ReplyDelete
  4. klu akan diberi sehari satu..kalo nk klu lg..esok pg ek.. ;)

    ReplyDelete
  5. oh ye ke.. okay.. tunggu lagi sukenye teka teki

    ReplyDelete
  6. aku nak teka gakkk.... telor bapak dinosor ngan anak2 cipan...muahahahaha...
    tahniah le aida, x sangka kita serupa.... care to hv a peek at mine too ya!
    http://cikkladyfinger.blogspot.com

    adieda taib
    x-qber

    ReplyDelete
  7. lorr..xde clue langsong.. jahat sungguh... setakat gunting2 camtu..bagila bentok2 sket utk kiteorang teka..wakawkaw...

    aku rasa.... ko nak buat...barney!!! haha

    ReplyDelete
  8. Ala k.zah ni..upin n ipin mana ada kaler biru..teka lagi kak.

    ReplyDelete
  9. Cik Lady plak..ada sikit2 kot keturunan dino..wahahahahaha..

    ReplyDelete
  10. hahaaaa.... mcm dah dpt tau...
    Cik Aida nak wat kura-kura kan????

    betul x????

    ReplyDelete
  11. kure2.. tak pun penyu... tak pun.. labi2.. erkk.. tu aje kot..

    ~ org yg salah coMm tadik..

    ReplyDelete
  12. keychain..xpun anak patung yang kecik2 tu ke..

    ReplyDelete
  13. apa la ni..cam telur yg retak jek..

    ReplyDelete
  14. Cik Aida, saya dh bgtau kwn-kwn saya.
    1. ani dr shopping online
    2. dan Mc nor

    (harap2 menang la untuk kategori rekomen tu yek..)

    ReplyDelete
  15. oowwhh!! turtle ea??
    sye rekomen dkt
    1.balqis- (hitori-ja-nai)
    2.ryuu- (ryuu's life)
    3.aimi ismon- (public diary of mine)
    4.smile gurlz- (the real me)
    5.pink butterfly- (pink butterfly)

    ReplyDelete
  16. Hmm...nak buat karpet?
    yang bercorak kura-kura/penyu.

    ReplyDelete
  17. comeynye kure2 ..kale pepel seko kale blue seko

    anin dh war2 kan pada 10 org
    1. kak ieyza
    2. kak tedd
    3. eb
    4. arissa.soleha
    5. farhana
    6. fauzun
    7. abahsyahmi
    8. fikri
    9. fitriyyah (kak su)
    10. faizah ( kak cik)

    depa tak menyinggah lagi ke? nak kene babab ni

    ReplyDelete
  18. Anin, g babab suh depa singgah..komen..ekekeke

    ReplyDelete
  19. ♥sofiYy khanYm z.khan♥..suh kwn komen...baru leh masuk list tuk kategori perekomen terbaik..

    ReplyDelete