Friday, June 25, 2010

Permainan: Jejak Early Birdy (Erk..Giveaway Lg Ke?)

Ntah kenapa bulan ni sgt bermurah hati..nk bagi org adiah ni...Owhh..

Kepada pelanggan yang dihormati sekalian, saya mohon  MAAF sbb saya xdpt terima order untuk tempoh 2 Jun - 3 Julai 2010 (sbb saya dipaksa terima 1 kerja yg membatasi masa saya untuk wat custom order).

Huk huk huk setakat ni 4-5 order saya dah tolak..Ya AMPUN ya..bukan salah saya sih mbak...salahnya pd waktu..karena membatasi saya dong!!

Lalu saya butuh memberikan Early Bird Give Away kepada mbak2 dan mas2 yang setia membaca apa juga yg ditulis saya sih..(tanda mohon maaf neh).

Caranya:

  1. Mudah je...saya akan membuat 1 entri n 1 banner (pada satu masa yg surprise!!)- awak kene selalu tgk blog saya la..

  2. Bila dh ada entri n banner, x perlu buat entri kt blog anda..cuma perlu jd follower n tnggal jejak dgn ayat "Nak, nak, saya nak....." - sebut adiah apa yg awak nak dan alasan kenapa nak adiah tu... senang kan!

  3. Tentang adiah pulak, pilih 1 shj adiah yg awk nak dr. kategori KEYCHAIN dan HAIR ACCESORIES.

  4. Ianya adalah Early Bird, jejak terawal saja yg dpt adiah tu (5 pemenang), Saya x akan reveal jejak masing2 sehingga waktu yg permainan tu tamat (supaya adil dan saksama..mcm belalang oh belalang...ei..)

  5. Dlm permainan ni..akan ada sedikit trick masa dari saya untuk menambah elemen FUN...(tp saya xakan trick terhadap jejak anda. ADIL)
 Contoh jejak:

"Nak, nak, saya nak keychain nama sebab comel dan nak sangkut kt beg."

Ha camtu la...

Adiah: Akan dapat adiah apa yg awak mintak la.... : P

Sila tinggal jejak yek kalo nk join. Sbb sapa yg bg jejak boleh dpt announcement in advanced!

32 comments:

  1. mm..ok masuk list...skang boleh tgk2 dulu adiah mana yg nak..ok?

    ReplyDelete
  2. oo..lupa nk ckp..bg sapa yg xde blog, boleh x tgglkan emel (kalo xkeberatan?) sbb nnk nk bg klu senang...kalo org yg dh ada blog, saya boleh trace...

    ReplyDelete
  3. Nak, nak, saya nk join gak...^_^

    ReplyDelete
  4. eh! macam menarik jek.
    arol nak join juga.
    hehe. :)

    ReplyDelete
  5. Nak, nak, saya nak join! sukanya!=D

    ReplyDelete
  6. hek hek hek...mesti best permainan kali ni...mcm dpt agak..sbb masing2 xkan tahu sapa yg antar dulu...eheheheheh...xsabau...

    ReplyDelete
  7. kena slalu ushala ye ... orait !!

    ReplyDelete
  8. Salam kak,

    Menarik ni...saya nak join jugalah..hehe

    ReplyDelete
  9. Permainan blum start..tgh wat banner...agak2 bila yek?...hehheheh...surprise....

    ReplyDelete
  10. HOK NI KE AIDA? KE LAIN PUNYE GIVE AWAY?

    ReplyDelete
  11. jom join giveaway ini! jgn lupa sebut AROL DSHW sbg referral anda! http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/06/give-away-just-for-fun.html :)

    ReplyDelete
  12. Cetot, bukan yg ni..ini permainan..giveAway tu bulan Julai...adiah aku tgh create..baik punya..mmg cute giler..kalo ko tgk mesti ko pun nak...

    P/S: Cetot outlet MUNGKIN akan jd sponsor ye..

    ReplyDelete
  13. muahahha.. siot je kau.. aku masih terpk2 nak bagi adiah ape... rantai leh? ada lelaki join x? keke

    ReplyDelete
  14. Ok..saya dh email pd yg ckp nak...tp ada jugak yg susah bebenau saya nk trace...so..pengajaran tuk saya..LENKALIK SAYA KENE SUH ORG EMAIL KT SAYA..wakakaka

    ReplyDelete
  15. Cetot, ada jugak tau lelaki yg masuk..ehehhe..nk bg pakai rantai ke?...tp ada mak kesah??..sbb brg mak nk bg tu pun..mmmmm..wakakaka

    ReplyDelete
  16. Sila ikut syarat ye...

    Nak, nak saya nak.....SEBAB...

    ada yg tulis lain tau...nnt disqualified...cepat hantar lg pd sapa yg salah tu

    ReplyDelete
  17. hahahaha nak bagi rantai la... tapi bukan rantai emas.. alamak... g tulis kat sini lak.. x de surprise la.. bagi jejaka2 yg dpt rantai.. hopefully yg join tu dah kawen, leh pass kat bini.. keke ko ni online kat mana ar... kat ofis leh masok blog ke

    ReplyDelete
  18. Hantar dkt entri yg Permainan bermula ye...jgn hantar kt entri yg ni...disqualified juga nnt.

    ReplyDelete
  19. Pemain xkan tahu jejak@komen tu masuk ke tidak..sbb tauke a.k.a saya jek yg tahu...

    ReplyDelete
  20. KLU: xramai yg masuk lg..cepat! cepat! kita tgk sapa yg kena.....Cepat!!

    ReplyDelete
  21. mmm..mmmm...keputusan akan diumumkan esok yek...bertuahnyer sapa yg yg cepat tu ek..mmg pantas la...

    ReplyDelete
  22. boleh..join la..dialu-alukan..

    ReplyDelete