Monday, June 28, 2010

Permainan: Jejak Early Birdy Bermula (Dah TAMAT)



Ok followers, readers, frens but not families...hehehehhe

Permainan telah bermula...Sila nyatakan,

UPDATE: PERMAINAN TAMAT PADA 30 JUN 2010 JAM 10 pagi


 Nak! Nak saya nak.....sebab....

CEPAT!!!!!

16 comments:

  1. Nak!Nak Saya nak Mr. Barney Keychain kerana ianya sgt cute dan comel..leh tambah koleksi zai nie..

    ReplyDelete
  2. salam,

    “Nak, nak, saya nak sweet petal hair clip tu sebab comel sangat dan nak pakaikan kat rambut Sofiyyah biar org sumer tanya beli kat mana…”

    tq

    ReplyDelete
  3. Nak! Nak saya nak keychain nama sebab ia sangat comel dan boleh gantung kat pencil box saya!

    ReplyDelete
  4. Nak! Nak saya nak keychain hasil tangan kak aida sebab saya nak gantung dekat beg sekolah..nanti boleh saya bawa pergi sekolah sambil bergaya dengan keychain tu!

    ReplyDelete
  5. Nak! Nak saya nak hair accesories sebab nak 'lekat' kt baby gurl saya supaya LAGI LAGI comel dan cute miut hasil kreativiti dan senian tangan Puan Nor Aida yang pemurah suke bg adiah.... :)

    ReplyDelete
  6. Nak! Nak saya nak keychain nama sebab ia sangat cantik dan unik! (nanti boleh promosi kat kawan-kawan. hehe.) :)

    *ala. mesti arol dah terlambatkan? :'(

    ReplyDelete
  7. Nak,nak,saya nak key chain Aida YANG COMEL.

    Sebab boleh buat perhiasan yang SIMPLE TAPI COMEL mengikut kesukaanku ^_^

    ReplyDelete
  8. Nak, nak, saya nak.....sebab...

    ReplyDelete
  9. nak! nak saya nak hair accesories sbb nk pakai bg rambut cantik :p

    ReplyDelete
  10. "Nak, nak, saya nak Sweet petal headband in pink sebab comel sangat2 dan boleh bagi adik saya yg comel tue pakai..=)"

    ReplyDelete
  11. Nak! Nak saya nak keychain sebab hasil tangan kak aida sangat menarik! Nanti boleh saya gayakan ke mana-mana sahaja =)

    ReplyDelete
  12. Nak! Nak saya nak mini plushies sebab ianya comey n comot mcm sy.. pelbagai mimik muke..
    sgt menghiburkan spnjang idop sy..

    ReplyDelete
  13. Nak! Nak saya nak Alphabet Keychain sebab ianya cantek sekali... boleh gantung2 di beg.. and be confident itu beg saya kerana ade nama saya..

    ReplyDelete
  14. "Nak, nak, saya nak keychain nama sebab comel dan nak tambah koleksi keychain saya....."

    ReplyDelete
  15. Nak! Nak saya nak keychain barney sebab anak saya peminat setia barney

    http://thecolourfulisland.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. wah..ini la komen2 dr pemain semua...

    ReplyDelete