Thursday, July 1, 2010

GA Julai 2010 - Cece n Dede Dolls

Kenapa wat GA lg? Soalan tu bertubi ditanya oleh kwn2...byk sbb..tp yg paling utama ialah Julai ialah bulan di mana Nadhira akan berusia 1 tahun (siapa Nadhira? Klik cini). Memandangkan Nadhira budak pompuan, so adiah dia pun kene la tema girlie stuff kan..so nak tgk x apa adiah dia?

Meet Cece (pronounce as Sisi) & Dede (pronounce as Didi)
Cece n Dede ialah kembar seiras (saya tahu Nadhira bukan kembar, tp saya nk wat patung kembar jugak..apa kamu xsuke?) Cece n Dede dilahirkan pada 1 Julai 2009 dan berumur 1 tahun.

Walaupun baru 1 tahun, tinggi mereka sudah mencecah 14 inci tau. Mereka juga bakal diberikan rantai dan brooch oleh mak menakan mereka (Sponsor by Cetot Outlet) sebagai warisan turun temurun (gambo blum ambil lg)
Mmm..comel x mereka?

Anda nak menang si kembar kiut ini? Ikut syarat di bawah:

Buat entri "Aida's Creation July 2010 Gift Away" kt blog masing-masing dan bg ajak rakan2 blogger lain tuk join juga (referral). Kali ini pemenang utama (2 pemenang) adalah berdasarkan berapa byk referrer yg dia dpt (so mungkin kene work hard sikit). Tp kalo u all ramai kwn blogger, xsusah pun..tag je derang and pakse masuk..waka waka.
Then as usual:

  1. Ikut blog saya (Be a Follower)
  2. Letak url blog (http://aidascreation.blogspot.com/) dan (http://cetot.com/) (sponsor) kt blog masing-masing
  3. Copy dan paste "Banner Aida's Creation" kod kt bawah n letak kt sidebar blog masing-masing (kod ada di sidebar)
  4. Copy and paste "Banner Gift Away" kod kt entri blog masing-masing (kod ada di sidebar)
  5. Copy and paste your entry link in comment box below (for blogger) - senang nk semak nnt.
  6. Tarikh tutop : 28 Julai 2010 jam 11.59 mlm.
Contoh:

(banner GA)

Saya masuk kontes ni by Aida's Creation (buh link) juga disponsor oleh Cetot (buh link). So cepat rakan lain masuk sama.
Referral saya: Abad Abib
Saya Tag: Gege n Hehe

Ini contohnyer je la..saya rasa u all lg creative...
So Selamat Mencuba....

p/s: pemenang juga akan menerima something extra pasal doll tu nnt..surprise!!

33 comments:

  1. mana kod nye .. yg mana satu banner die ??

    ReplyDelete
  2. ok dah jumpe ... kat sidebar rupenye .. puas aku cr ... hahah

    ReplyDelete
  3. selalu awal tapi tak lengkap kahh..kahh

    ReplyDelete
  4. http://eima-contest.blogspot.com/2010/07/aidas-creation-july-2010-gift-away.html

    me dah join !!

    ReplyDelete
  5. join2 jugak ye eima, kene bgtau kwn2 nk suh derang masuk gak..sbb paling ramai org refer kt u lg cerah peluang.. :)

    ReplyDelete
  6. psstt..cepat betul eima ni...cemerlang!!

    ReplyDelete
  7. zai join lagi

    http://zaiikulim.blogspot.com/2010/06/ga-julai-2010-aidascreation.html

    ReplyDelete
  8. hahaha aku dah tag dah ...

    ReplyDelete
  9. ok zaikulim, saya dh semak. pergi rush kwn2 suh masuk n buh u sbgai referral....

    ReplyDelete
  10. nak join juga kak..moga ada rezeki..hihi..

    http://tiefazatie.blogspot.com/2010/07/aidas-creation-july-2010-gift-away.html

    tq!

    ReplyDelete
  11. ifa nak join lg kak..
    hihi..

    http://tiefazatie.blogspot.com/2010/07/aidas-creation-july-2010-gift-away.html

    tq!

    ReplyDelete
  12. dah join..
    harap2 dah ok :-)

    http://sulianilife.blogspot.com/2010/07/aidas-creation-july-2010-gift-away.html

    ReplyDelete
  13. Join gak

    http://izancute.blogspot.com/2010/07/ga-julai-2010.html

    ReplyDelete
  14. mama hiro join ya:

    http://gewecun-myhiro.blogspot.com/2010/07/aidas-creationga-julai-2010.html

    ReplyDelete
  15. saya sedang menyemak entri masing, kalo ada jejak saya sila betulkan ek..kalo xde tu lulus la...

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum kak aida,
    saya sertai!
    http://cicakgirls.blogspot.com/2010/07/aidas-creation-july-2010-gift-away.html

    ReplyDelete
  17. Ayu join

    http://ayuayu101.blogspot.com/2010/07/aidas-creation-july-2010-gift-away.html

    ReplyDelete
  18. Cepat Jejek entry ina plak

    http://inasepi.blogspot.com/2010/07/ga-julai-2010.html

    ReplyDelete
  19. saya dah semak jejak2 n link masing2...wah zaikulim n tiefazatie byk jugak dpt cari kwn yek..hek hek hek

    ReplyDelete
  20. yuhu...me join

    http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/07/aidas-creation-july-2010-gift-away.html

    ReplyDelete
  21. ok cik shida..pergi tag reramai..ekeekek

    ReplyDelete
  22. minta maaf ye.. dekat blog saya sebagai sponsor belum letak banner... ku dari jumaat malam tidak sentuh blog kedaiku...huhuhu.... akan saya letak Insyaallah mlm ni.... kalau sempat lunch time nanti

    ReplyDelete
  23. http://qard91.blogspot.com/2010/07/ga-julai-2010-cece-n-dede-dolls.html

    ReplyDelete
  24. ok Qard91, lulus dh...semua info ok!

    ReplyDelete
  25. naper ek..saya dh approvedkan jejak tp xkuar kt sini..pelik saya lar...

    ReplyDelete
  26. ina join

    http://inahasan.blogspot.com/2010/07/ga-julai-2010-cece-n-dede-dolls.html

    ReplyDelete
  27. Salam Aida...

    Kali kedua Nida menjoinkan diri.. mudah2an kali ini ada rezeki..aminnnn

    http://along-nidar.blogspot.com/2010/07/aidas-creation-july-giveaway.html

    ReplyDelete
  28. Sarah Join

    http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/07/ga-julai-2010-cece-n-dede-dolls.html

    ReplyDelete
  29. ogy join

    http://ogy2112.blogspot.com/2010/07/ga-julai-2010-cece-n-dede-dolls.html

    ReplyDelete
  30. nak join tapi tak tau camna nk tag kwn.. boleh ajar tak?? pls..

    m.. jgn lupa join contest teka kg pula ya http://www.scottishajjar.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  31. Alamak..kene soklan cepu emas la plak..terus terangnyer saya xpernah tag org..tp saya rase tag tu, awak buh nama sapa yg awk nk bgtau pasal bende ni...then awk bagitau melalui blog dia ke..emel ke..phone ke...then org tu bila dah tau akan masuk la jugak kontes ni..(er ye ke?)..Anybody helpppp...(kalo xde org org help, awk buat je la cara tu..janji ramai yg refer awk as referral. :)

    ReplyDelete
  32. salam aida...

    ros dah join
    http://rosrusli.blogspot.com/2010/07/aidas-creation-ga-julai-2010.html

    TQ!

    ReplyDelete