Wednesday, June 30, 2010

Keputusan Permainan: Early Birdy

Seperti yg dijanjikan, saya dh publish semua jejak kt Permainan Early Birdy. Igt x..salah satu syarat saaya ckp akan ada trick masa?..Ha...tu la..yg sebenarnya entri ni mula dibuka pada 28 Jun, jam 8.55 am rasenyer..very the awal..sbb mmg tujuan dia pun nk cari yg burung awal (early birdie)..Ya la ibarat burung mana yg singgah awal kt blog ni...

Satu lg saya pun ada ckp, kene ikut betul2 apa yg saya suruh..kt jejak syarat tu...sbb ada yg xikut syarat tau... Ni snap shot  6 jejak teratas daripada 16 jejak. Kenapa amik 6 sedangkan pemenang hanya 5 terawal? 


Sebab Zaikulim peninggal jejak yg PALING AWAL..tidak mengikut syarat..ianya sepatutnya berbunyi "nak! nak saya nak...SEBAB..." Zaikulim telah letak KERANA...jd..disqualified disitu. Oh!! Ruginyer awak zaikulim..maafkan saya yek sbb saya kene adil.

Permainan ni walaupun nmpk senang, tp payah juge..sbb nk kene teliti....n penuh rahsie....Ok, pemenang semer, tinggalkan emel anda di oraida_is@yahoo.com.

Ketemu lg kite esok yek....1st Julai. Ada apa ngn 1st Julai???

11 comments:

  1. Tahniah kepada pemenang...bestnyerkan!!..Cepat n awal..xrugi singgah kt blog saya ni tau...

    Sedikit announcement tuk pemenang:
    Ummi Sofiyyah: sweet petal pink ke lite pink?
    Syamimi n Arol : nak buh nama glamer apa ek kt keychain?
    cicakgirls: nk keychain yg mana?
    Art tea: nk hair accesories yg mana?

    Sila emel ek ngn alamat skali. Insyaallah hujung mggu ni nk siapkan esp. keychain nama.. :)

    ReplyDelete
  2. yey..dpt hadiah..seronok!
    ummi x tau la nak pilih, dua2 pun comei, keychain nama pun cantik gak..! (buleh ke klu nak tukar? hehe..kasi pening kepala tuan rumah plk)..ermm, ummi rasa nak yg lite pink kot...

    Tq yer aida..nnt wat game lg taw!muahh.!

    ReplyDelete
  3. haha :D
    best! best!
    balik sekolah terus ingat nak komen permainan early bird almaklumlah blog kak aida ramai peminat :D

    ReplyDelete
  4. jgn tinggal jejak saja tau..bg alamat sekali kt email..kang xsmpai lak adiah tu...eheheeheh

    ReplyDelete
  5. Cik Cicak (boley ke panggil gitew???) blum ckp nk keychain apa tue...sbb byk jenis keychain yg ada..@ apa2 saja pun bley? :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.
    terima kasih, kak zaikulim!
    hehe. :D

    huh! nyawa-nyawa ikan jek.
    yeah! gembira. :)
    okay, nanti arol emelkan ya!

    *hadiah giveaway dah terima. tapi belum buka lagi. nak ambil gambar dulu. hehe. :) btw, thanks yeah!

    ReplyDelete
  7. kak aida, hehe :D panggil je. :)keychain apa-apa pun boleh.
    dengan senang hatinya saya akan menerima dengan hati yang girang :) akhirnya, dapat juga hasil tangan kak aida!

    ReplyDelete
  8. heheh, cicak ni perahsia orgnye.. :p
    aida, thanks hadiah dah dpt. officemate semua dok tanya sebab unik kata mereka :D

    ReplyDelete
  9. wah...senang keje saya ngn cik cicak ni..eheheheh..

    Arol, bukak adiah hati2..ntah2 kuar katak.. :P

    Shida, promote2 le blog saya tu kat kengkawan tu yek..

    Blogger semer, masuk kontes Julai tau!!

    ReplyDelete
  10. cik aida,
    ummi dah emel detail ya.. tq

    ReplyDelete
  11. ok ummi..saya dh reply email.

    ReplyDelete